Medytacja Huraganu Jose

Medytacja  Huraganu Jose

 

Oczekuje się, że Huragan Jose uderzy we Wschodnie Wybrzeże USA w najbliższą środę.

http://www.nhc.noaa.gov/graphics_at2.shtml?cone

http://edition.cnn.com/2017/09/15/us/hurricane-jose-forecast-east-coast/index.html

https://weather.com/storms/hurricane/news/tropical-storm-hurricane-jose-forecast-atlantic-us-east-coast

MAX_WEB_TROP_ATL12_swath_1280x720

 

Dlatego będziemy robić medytację, aby rozproszyć Huragan Jose, od dzisiaj aż do momentu gdy zostanie on rozpuszczony. Będziemy robić tę medytację codziennie o 12:00 w południe EDT. Jest to 9:00 PDT w Los Angeles, 10:00 MDT w Denver, 11:00 w CDT w Chicago, 17:00 pm BST w Londynie, godz. 18:00 CEST w Paryżu i północy w Taipei, 18:00 W Polsce:
https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Hurricane+Jose+Meditation&iso=20170916T12&p1=179

 

Dołącz do nas, jeśli czujesz się tak prowadzony.

Instrukcje:

1. Użyj własnej techniki, aby wprowadzić się w zrelaksowany stan świadomości.

2. Ustanów intencję by użyć tej medytacji jako narzędzia przyspieszającego proces rozpuszczenia Huraganu Jose.
3. Wizualizuj słup światła emanujący z Galaktycznego Centralnego Słońca, następnie przechodzący przez wszystkie istoty Światła wewnątrz naszego Układu Słonecznego, a następnie przez twoje ciało do środka Ziemi. Wizualizuj kolejny słup światła wychodzący ze środka Ziemi, następnie przez twoje ciało i do góry w kierunku nieba ku wszystkim istotom Światła w naszym Układzie Słonecznym i naszej galaktyce. Teraz siedzisz w dwóch filarach Światła, Światła płynącego jednocześnie ku górze i w dół. Utrzymuj te filary Światła aktywne przez kilka minut.

4. Teraz wyobrazić sobie delikatne, różowe światło rozpuszczające Huragan Jose, czyniąc go nieszkodliwym. Wizualizuj to delikatne, różowe światło, chroniące wszystkich ludzi i ich własność na drodze huraganu. Wizualizuj jak ta sytuacja rozwiązuje się w jak najbardziej pozytywny sposób.

Zwycięstwo światła!

 

Źródło:  https://welovemassmeditation.blogspot.com/2017/09/meditation-for-hurricane-jose.html

Leave a Reply/Dodaj Komentarz

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.