Medytacja dla Meksyku 23 września o godz. 5 pm czasu GMT ( 19:00 w Polsce)

Medytacja dla Meksyku 23 września o godz. 5 pm czasu GMT  ( 19:00 w Polsce)

W ciągu ostatnich dwóch tygodni Meksyk został dotknięty dwoma silnymi trzęsieniami ziemi.

Pierwsze było trzęsieniem o sile 8,2 stopnia w dniu 8 września, które było najsilniejszym trzęsieniem w kraju od stulecia.

https://www.rt.com/news/402415-tsunami-quake-mexico-shore/

Drugie to trzęsienie ziemi o sile 7,1 w środkowym Meksyku w dniu 19 września, które zabiło ponad 250 osób. Miało miejsce w tym samym dniu co poprzednie największe trzęsienie ziemi 32 lat temu.

https://www.rt.com/news/403841-mexico-city-powerful-earthquake/

http://edition.cnn.com/2017/09/20/americas/mexico-two-earthquakes-in-one-month/index.html

Dlatego w sobotę, 23 września o godzinie 5 pm GMT, będziemy medytować, aby pomóc ludziom w Meksyku radzić sobie ze wszystkimi traumami powstałymi w wyniku tych trzęsień ziemi. Jest to 10:00 PDT w Los Angeles, 12:00 PM CDT w Meksyku, 13:00 w EDT w Nowym Jorku, 18:00 BST w Londynie, godz. 19:00 CEST w Paryżu, 1:00 w niedzielę w Taipei i 2:00 w niedzielę w Tokio, 19:00 w Polsce.

Inne miasta:
https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Meditation+for+Mexico&iso=20170923T17&p1=1440

Możesz przekonwertować czas GMT na lokalną strefę czasową:

http://www.thetimezoneconverter.com/

Instrukcje :

1. Użyj własnej techniki, aby wprowadzić się w zrelaksowany stan świadomości.

2. Ustanów intencję aby użyć tej medytacji jako narzędzia, aby pomóc ludziom w Meksyku radzić sobie ze wszystkimi traumami powstałymi w wyniku tych trzęsień ziemi.

3. Wizualizuj słup światła emanujący z Galaktycznego Centralnego Słońca, następnie przechodzący przez wszystkie istoty Światła wewnątrz naszego Układu Słonecznego, a następnie przez twoje ciało do środka Ziemi. Wizualizuj kolejny słup światła wychodzący ze środka Ziemi, następnie przez twoje ciało i do góry w kierunku nieba ku wszystkim istotom Światła w naszym Układzie Słonecznym i naszej galaktyce. Teraz siedzisz w dwóch filarach Światła, Światła płynącego jednocześnie ku górze i w dół. Utrzymuj te filary Światła aktywne przez kilka minut.

4. Teraz wizualizuj delikatną, różową uzdrawiającą boską kobiecą energię uzdrawiającą wszystkich dotkniętych tymi trzęsieniami ziemi z tych urazów, przynosząc pokój, harmonię, zrozumienie i jedność wszystkim w Meksyku, aby odbudować zniszczone obszary.

Zwycięstwo światła!

 

Źródło: https://welovemassmeditation.blogspot.com/2017/09/urgent-meditation-for-mexico-on.html

Leave a Reply/Dodaj Komentarz

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.